Otvorenog prvenstva Vojvodine u parastreličarstvu održanog 18.04.2021.god u Subotici


Otvoreno prvenstvo Vojvodine u parastreličarstvu je održano u okviru kalendara takmičenja Parastreličarskog saveza Srbije 18.04.2021. godine u Subotici, turnir je počeo oko 10:30 na Gradskom strelištu u Subotici. Zbog izuzetno loših vremenskih uslova (intezivne kiše i temperature vazduha ispod 10 stepeni) turnir je prekinut nakon prve serije , jer je nakon prve serije pucanja (na poluvremenu) doneta odluka da se više ne puca kako bi se sprečilo da se neko od takmičara razboli jer se takmičenje održavalo na otvorenom, a da se rezultati iz prve serije proglase za konačne rezultate turnira . Odluka je doneta na osnovu predloga predsednika TTK komisije Parastreličarskog Saveza Srbije uz saglasnost svih prisutnih .
Organizaciju parastreličarskog turnira na otvorenom je pomogao Spotrski savez paraolimpiskih sportova Vojvodine (u okviru projektnih aktivnosti pokrainskog sekretarijata za sport i omladinu).
Za učešće na Otvoreno prvenstvo Vojvodine u parastreličarstvu , prijavilo se 13 takmičara iz 3 klubova koji su bili raspoređeni u 10 kategorija. Nažalost 2 kluba koja su takođe trebala uzeti učešće na turniru su bili sprečeni da dođu zbog problema vezanih za epidemiju korona virusa, pa je broj učesnika bio krajnje skroman ali obzirom na situaciju sa pandemijom zadovoljni smo što smo uspeli da održimo turnir pa makar i sa 13 takmičara.

undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined